Koszyk

Często Zadawane Pytania

To zależy od warunków magazynowych oraz pakietu, który został wybrany. Po wybraniu pakietu obok zobaczysz szacowany czas.

Portale społecznościowe dbają o Twoją prywatność! Dlatego nie wyświetlają Twojego profilu nikomu spoza listy dozwolonych użytkowników. Możesz jednak później ukryć swoje konto.

Tak! Pomimo, iż platformy społecznościowe nie chcą, aby ich użytkownicy kupowali usługi na platformie, takie jak polubienia, komentarze lub wyświetlenia itd, nie jest to nielegalne. Jeżeli masz więcej pytań lub wątpliwości dotyczące zakupu usług możesz skontaktować się z nami za pośrednictwem całodobowej obsługi klienta.

Kupując nasze usługi, masz gwarancję, że otrzymasz ukierunkowanych i aktywnych obserwujących, którzy przyczynią się do zwiększenia Twojej widoczności i sprawią, że Twój profil stanie się popularny. 

Jest to dość powszechne, ponieważ kupując obserwujących, osiągasz swój cel w krótkim czasie. Dlatego wiele profili osobistych i biznesowych woli kupować obserwujących.

Absolutnie nie. Ta praktyka nie różni się od poproszenia znajomego o obserwowanie Twojego konta. Blokadę możesz otrzymać za złamanie przepisów zawartych w regulaminie serwisu np. przez publikacje nielegalnych treści. Żaden z naszych klientów nie zgłosił się do nas ze skargą dotyczącą statusu swojego konta.

Tak. Nasz system jest chroniony certyfikatem SSL, a dodatkowo nie wymagamy od Ciebie podawania żadnych danych.

Potrzebujesz pomocy?

Skontaktuj się z nami!

Szybka realizacja

Zlecenie realizujemy prawie natychmiastowo!

Łatwe zamówienie

Wystarczy, że podasz nam adres dla którego mamy wykonać usługę!

Globalna firma

Obsługujemy klientów z całego świata

Bezpieczne płatności

Płatności na naszej stronie są zweryfikowane oraz bezpieczne.